Gotlandslimpa in the making

8 Apr

20130408-190128.jpg
Vem hade trott att mina gamla avdankade glöggkryddor skulle få se dagens ljus igen. Inte jag i alla fall. Åtminstone inte före jag snubblade över recept på gotlandslimpa. Denna innehåller pomerans och vips kom de gamla torkade skalen fram.

Just nu är degen inne på andra jäsningen och fram emot nattmackedags kan jag nog få ett smakprov.

Steg ett är att skålla rågmjöl och det är det som strax ska ske på bilden. Dessutom är de olika kryddorna tillsatta; anis, fänkål och uppblötta, finhackade pomeransskal (minus det vita luddet som man skär bort).

Uppdatering kommer!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: